Scandalos : noua clona a lui Mititelu din liga 4 fenteaza deja plata impozitelor si taxelor ?

Lumea fotbalului si de business este obisnuita cu scamatoriile “omului de afaceri” Adrian Mititelu. Booveanul a aparut in fotbalul Baniei in 2002 si a adus cu el primitivismul, golania, lipsa de respect, scamatoriile cu firme si cluburi, regii de culise cu ziaristi de casa si “suporteri” inrolati, incercari disperate de a controla si manipula politicieni, retrogradari, o dezafiliere, falimente, plus multe datorii neplatite.

Justitia din Romania a decis definitiv si irevocabil ca familia Mititelu nu are nici un drept la brandul Universitatea Craiova. Fostul sau club, Fotbal Club U Craiova SA (numit in fals de catre boovean drept FC Universitatea Craiova) a fost falimentat. Desi in orice oras din Romania un asemenea personaj malefic era aruncat de mult la groapa de gunoi a istoriei, minune mare – la Craiova mititelul si-a facut un nou SRL cu care incearca sa pacaleasca naivii incepind din 2017.

Desi a anuntat public ca noul sau club, pe numele din acte U Craiova 1948 SA, are un buget de sute de mii de Euro, datele extrase de pe site-ul Ministerului de Finante arata ca aceasta firma, introdusa in competitii in liga 4 in 2017, nu ar avea nici o activitate economica :

Tabelul de mai sus, luat de pe site-ul Ministerului de Finante pe 1 iunie 2018, nu arata ca aceasta firma ar plati impozite si taxe, desi se lauda cu un buget de sute de mii de Euro si ar achita salarii citorva zeci de jucatori, plus staffului tehnic. Cum e posibil asa ceva ?

Pe 21 septembrie 2017, site-ul Fanatik, prin sclavul boovean Daniel Vlad, il cita pe Gogoasa, unul dintre angajatii mititelului, cu misiuni de organizare si zgomot pe teren si in tribune : “Patronul Adrian Mititelu a plătit la echipă salariile şi primele, iar băieţii sunt foarte mulţumiţi.” Si atunci unde sint taxele si impozitele care ar trebui platite de noul SRL boovean, care de fapt e vechea echipa, in spiritul minciunile eterne debitate de Mititelu ?

Mergind mai departe cu investigatia increngaturilor de firme boovene, observam ca alta firma a familiei, FC U Craiova SA (a nu se confunda cu Fotbal Club U Craiova SA, fostul club falimentat – Mititelu a creat firme cu nume apropiate ca sa nauceasca creditorii) este activa :

Din informatiile noastre, aceasta firma FC U Craiova SA ar fi in insolventa.
Este posibil ca Mititelu sa-si plateasca jucatorii noii clone prin alta firma, si nu prin clubul inscris anul trecut in liga 4, ca sa nu faca datorii pe noua societate ? E posibil ca aceste salarii sa fie platite, daca sint platite, chiar prin societatea insolventa FC U Craiova SA, pentru ca eventual jucatorii si alti creditori sa ramina cu ochii in soare ?
In presa aservita booveanului, noul club de liga 4 este numit FC U Craiova – dupa numele firmei in insolventa, dar pe site-ul AJF Dolj apare societatea care nu ar plati taxe si impozite, U Craiova 1948 SA. Ce se ascunde in spatele acestor scamatorii ? O noua incercare de fentare a platirii darilor la stat de catre noul SRL bagat in competitii ?

 

Despre sclavii lui Mititelu in Consiliul Local : Doru Caplea si Marian Vasile

In buna traditie booveana, treaba serioasa se face fie cu grupuri de presiune pe strazi si stadioane (hai sa le zicem “suporteri” cu ghilimelele de rigoare) fie cu politicienii fideli cauzei. Doru Caplea si Marian Vasile urla pentru accesul noii firme boovene pe stadionul orasului, desi noul club nu are nici un drept legal la brandul Universitatea Craiova, adica e doar o clona fara valoare a unui fost patron din fotbalul craiovean. Asta ca sa nu mai amintim de datoriile uriase pe care le are fostul club al familiei Mititelu (echipa copiilor copiilor lui Mititelu) la primarie. Doru Caplea pretinde ca Mititelu are 37100 de lei, cit sa plateasca chiria pe noul stadion : “acum executivul are obligația să accepte ca meciul de baraj să se joace pe stadionul Ion Oblemenco și la bugetul local pot ajunge 37100 lei din taxa de utilizare a stadionului, bani care pot fi investiți în educație, sănătate sau oriunde consideră administrația că este necesar!” (https://3minute.net/mititelu-inapoi-la-aeroport-primaria-a-hotarat-sa-pastreze-oblemenco-doar-pentru-fotbal-european/). Pai daca Mititelu are 37100 de lei, de ce nu ii trimite direct primariei, ca sa mai stinga din datoria de milioane de lei a fostului sau club de fotbal ? Daca acest Caplea chiar e interesat de banii pentru educatie si sanatate, de ce nu il invita pe boovean sa-si plateasca datoriile, in loc sa mai faca o clona care consuma sute de mii de Euro ? Sau poate il invita pe boovean sa plateasca taxe si impozite pe noul club, U Craiova 1948 SA – nume penibil si mincinos pentru o echipa bagata in competitii nu in 1948, ci in 2017. Parca am crede ca pe domnii consilieri locali ii doare la basca de banul public, iar principalul lor interes este ca noua echipa a copiilor copiilor lui Mititelu sa se afiseze in public pe stadionul Ion Oblemenco, pentru beneficiul de imagine al groparului fotbalului craiovean.

Poate ca sclavii booveni din consiliul local nu au aflat ca brandul Universitatea Craiova este proprietate publica, iar booveanul a folosit si foloseste ilegal acest brand – cauzind pierderi clubului de drept public Universitatea Craiova. Pe cind domnii consilieri ii vor cere lui Mititelu sa plateasca despagubiri pentru folosirea ilegala a proprietatii publice – brandul Universitatea Craiova, iar banii sa fie folositi pentru binele comunitatii ?

 

P.S. Doru Caplea si-a jucat perfect rolul de sclav boovean devotat atunci cind intr-o conferinta de presa zilele trecuta a declarat ca nu este clar care e echipa „adevarata” a Craiovei. Caplea se face ca nu stie – de ce oare ? – ca tot ce inseamna simbolurile Universitatii Craiova sint in folosinta echipei de liga 1 : brandul Universitatea Craiova, brandul Stiinta Craiova, imnul echipei, acordul clubului sportiv de drept public Universitatea Craiova, acordul Universitatii din Craiova, sprijinul fostelor glorii ale echipei, si sprijinul fanilor liberi – necontrolati de brutele boovene. Faptul ca un cetatean din Craiova si-a facut o firma de liga 4 si ca acest cetatean controleaza un grup de „suporteri” si „ziaristi” nu inseamna ca acel cetatean ar avea ceva de a face cu U Craiova. Care e intrarea acestui cetatean la partidul in care a activat Corneliu Stroe – managerul Craiovei Maxima si omul care a initiat, alaturi de Pavel Badea, proiectul renasterii Universitatii Craiova ca echipa a orasului, si nu a unei familii de analfabeti – poate ca vom afla in curind. Il invitam pe Doru Caplea sa se lamureasca un pic de ce toate SRL-urile mititelului au fost / sint doar clone citind un material scris acum citiva ani de catre respectatul jurnalist craiovean Bogdan Grosereanu :  https://grosereanu.wordpress.com/2012/11/15/votati-universitatea-craiova/

Related posts

2 Thoughts to “Scandalos : noua clona a lui Mititelu din liga 4 fenteaza deja plata impozitelor si taxelor ?”

  1. dorin

    Ce bine ca scriem de un anonim, dar nici un cuvant ca am castigat Cupa Romaniei. Bobby, ai un fetish cu aceasta tema?

  2. Perulas

    Azi, 6-04-2018 se judeca procesul cu privire la palmares. Logic, avand deja marca, ar trebui sa castigam acest proces lejer. Ce ziceti despre asta? Daca Ajica pierde si procesul asta e pe-pa. Sper sa nu existe vreo nefacuta. Noi sa avem marca, el palmaresul, asta asa, ca la romani.

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.