Scrisoarea unui “clonat” către un “aeroportist”

Cu ani în urmă, pe când nu era nevoie să scuturăm praful de pe documente vechi pentru a şti că echipa noastră este Ştiința cea ruptă din legendele anilor 70, 80, fluturam împreună steaguri şi fulare în peluza stadionului. Ne unea un singur lucru, pasiunea pentru emblema Olteniei, pentru campioana unei mari iubiri. Dar între noi a apărut Adrian Marin Mititelu. Dacă ar fi rămas între noi nu ar fi fost nimic, dar a trecut gardul şi, ironie a sorții, a condus o perioadă clubul, apoi “l-a deținut”! Apocalipsa omului din Booveni o ştim şi eu, clonatul, şi tu, aeroportistul!

A venit apoi vremea în care drumurile noastre s-au despărțit pentru totdeauna (eu aşa sper)! A venit anul 2013, când tu, aeroportistule, nu ai mai ştiut care e Ştiința! Echipa renăscută în cadrul Clubului Sportiv nu-ți spunea nimic, emblema în dungi te înfuria teribil. Ai acceptat echipa lui Mititelu fără să clipeşti, l-ai înjurat pe Gică Craioveanu (aeroportistule, te vei putea ierta vreodată pentru asta?), ai început apoi să ții cu Steaua sau Dinamo când veneau la Craiova, ai preaslăvit justiția atunci când Mititelu obținea sau mințea că a obținut vreo decizie favorabilă, blamând-o când judeca drept şi “finanțatorul” pierdea proces după proces. Apoi Mititelu şi acea “una dintre echipele lui” a dispărut, procesomanul continuând să te țină la curent cu războiul lui închipuit pe facebook. Ai aşteptat 4 ani nu să-ți facă încă “una din echipele” lui, ci să se împlinească proorocirile lui: clona desființată, CEDO să se autosesizeze, Mircea Moise să zdrobească justiția mafiotă, Mircea Sandu să se însoare cu Olguța.

Ți-a spus Mititelu cum să votezi şi aşa ai făcut! Ți-a spus Mititelu că este echipă politică “clona”, că e copilul PSD şi tu l-ai crezut pe cel ce a facut campanie electorală pentru 2 partide diferite şi la Craiova şi la Severin. Suntem în 2017. Profetul Mititelu s-a dovedit un profet mincinos: “clona” nu s-a desființat, a fost vizitată de curând de A.C. Milan, iar anul acesta are şansa ei la titlu! Omul de afaceri a făcut o magie şi a scos din ochelarii de soare o altă echipă, fără “Craiova”. Bineînțeles, Ştiința, cu girul legendei Salih Jaber . Clonații? Au făcut în anii aceştia deplasări numeroase ca în anii 90 (da, Ştiința a existat şi înainte de “frațî Costea”, crede-mă) şi îți jur că aveau sendvişurile şi apa lor, iar maşinile jandarmeriei i-au aşteptat la intrare în Bucureşti, nu i-au dus de la Craiova la meci, cum spune ultima ta fantezie. Leul? Ştii cum e cu leul? Numele? Este clar, aeroportistule? Cât mai durează până arde odrasla lui Mititelu şi un fanion cu leul, iar tu îl vei aplauda răcnind ca un turbat că Ştiința sunteți voi, tu, aeroportistule, şi el, fostul purtător al numărului 9 în una din echipele tatălui său? Ai murit ca suporter în secunda aceea dintr-o zi de toamnă a lui 2013, când ai scăpat prima înjurătură pentru Gică Craioveanu! Să-ți fie țărâna uşoară, aeroportistule, precum mintea celui ce-ți deține sufletul, Adrian Marin Mititelu!

P.S. : Am uitat să-ți spun, aeroportistule, că eşti o specie involuată din “adevăratul” ce îl înjura pe Grande în octombrie 2013, iar faptul că portavocea ta o ține Ciurezu este un veritabil semnal că eşti pe cale de dispariție!

Related posts

2 Thoughts to “Scrisoarea unui “clonat” către un “aeroportist””

 1. Bobby

  Excelent articol ! Bravo !

 2. Maximus

  Articol bun, cu o mica sugestie! Nu „aeroportist”, ci „celarist”, ca baza de la Aeroport este inchiriata tot de Stiinta, nu de Boovean. Interlopul isi muta Circul Foamei la Celaru, la fara plata!

  Apoi, de asa indivizi cu IQ sub un pitecantrop autist nu avem nevoie langa echipa noastra, merg perfect la Celaru, cu „Nea Adi”, sau, ma rog, cum ar scrie Ciurezu Trasnea, „Ne-a Ady”!

  In final, o constatare.. Daca Booveanul nu dadea Stiinta in judecata, ca apoi sa piarda, inclusiv la ICJC, si astazi ar fi existat ciondaneala pe brand, marca, istorie, etc. Asta demonstreaza ca avem o conducere foarte pasiva, inexplicabil de pasiva, ofensiva fiind tot timpul la Boovean, noroc cu Justitia Romana, care-i dadu o palma cu „chiciorul” si-l propti sub ghena de gunoi a istoriei fotbalistice a Craiovei. Sper, ca de acum inainte, clubul sa fie activ si ferm cu cei care utilizeaza ilegal marca, brandul, sau aduc prejudicii de imagine. Pot sa inceapa cu fostul ajutor de ospatar, brutar, acar al lui Dinel, Groparul Stiintei, numitul Boovean!

  Hai Stiintq, victorie la Timisoara!!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.