Universitatea Craiova să startul sezonului în Liga 1

O nouă ediție de campionat stă să înceapă. Universitatea va juca din nou, pentru un timp neprecizat la Dr.Tr.Severin. Stadionul de la Craiova încă se construiește ! La fel ca echipa.

Un nou sponsor principal – Betano, platforma de pariuri online. Un nou antrenor – italianul Magia.

Un nou echipament pe care regăsim coloana lui Brâncuși spre a ne reaminti că drumul nostru spre performață pare infinit.

Echipamentul pentru noi, suporterii e mereu de top – click AICI.

Nume noi în lotul de jucători.

In poartă, după plecarea lui Vlad la FCSB și expirarea contractului lui Mingote, a fost adus elvețianul Miodrag Mitrović.

Conducerea speră să betoneze apărarea cu croatul Hrvoje Spahija, care a evoluat sezonul trecut la FC Voluntari.

Mijlocașul Cristian Bărbuț, adus parcă să nu strice media de înălțime dominată de Screciu, Băluță și Gustavo, se alătură italianului Fausto Rossi să întărească linia de mijloc.

In atac, în sfârșit cu un atacant de careu, respectiv cu Mihai Alexandru Roman, care se întoarce acasă, la Craiova.

Pe timpuri aveam vreo 4-5.000 de oameni la antrenamente, era o emulație extraordinară, dar am senzația că lumea este din nou alături de echipă. În afară de cele cinci județe ale Olteniei, cred că foarte mulți suporteri s-au reîntors la echipă, pentru că plecaseră în perioada aceea urâtă. Sper din suflet că, odată cu apariția acestui nou stadion extraordinar de frumos, o să-l umplem și o să fie acea simbioză care exista pe timpuri între public – echipă, public – conducere. Ar fi ceva extraordinar și cred că ne-ar ajuta să facem din nou performanță, să redevenim acea echipă enormă. Mi-am făcut abonament și chiar dacă stau în Spania voi veni la multe meciuri, pentru că vreau să-l văd pe Ivan că devine golgheterul României. Mi-am luat abonament pe rândul numărul opt, locul opt, pentru că am jucat cu 8 la Craiova și vreau să stau lângă spectatori, să cânt cu ei, cum am cântat în ultimul meci pe «Oblemenco» cel vechi. Cred în Mister  și cred în băieți. Putem aspira la titlul de campioană.

a spus Craioveanu, prezent la conferința de presă.

Craiova deschide balul noului sezon vineri seara, pe stadionul Municipal din Dr.Tr.Severin în compania Politehnicii Iași. Suporterii au deschis deja balul pe forum și discută despre acest meci aici.

Vino și tu alături de noi în mare masă a suporterilor alb-albaștri și intră în cea mai are comunitate a suporterilor Universității Craiova ! Înregistrează-te pe forum – click AICI – și vei putea accesa secțiuni dedicate doar utilizatorilor înregistrați !
Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.