You are here

Știința nimicului

„Știința” lor a murit la Cluj. Proiectul marilor jucatori la bursa, al marilor afaceristi de Bucuresti, al profesionistilor desavarsiti in business a fost naruit in Gruia.
Patru “boabe” au umplut poarta lui “Popica”. Si bine ca CFR-ul a tras semnalul de alarma si s-a oprit. Altfel clujenii ne-ar fi administrat cea mai mare infrangere din istoria clubului. Nici macar cu „performanta” asta negativa nu se pot lauda “profesionisti” din conducere.
Tragem linie si spune adio Europei fotbalistice. Meciul cu Petrolul e mai mult un act de prezenta. E greu de crezut ca bravul Ionut Popa va incurca dragostea vietii sale si va priva Iasiul de o prezenta in cupele europene.
Daca stam sa reflectam, la cum am aratat in Gruia e greu de crezut ca suntem capabili sa batem Petrolul chiar daca Poli Timisoara ar juca pe bune contra Iasiului. Pe ce ne bazam cand sustinem asta? Pe simplul fapt ca nu avem posibilitatea sa aliniem un prim 11 la meciul cu gazarii, ce sa mai vorbim de rezerve. Plus ca in tur, ploiestenii ne-au batut lejer, asa neplatiti cum sunt ei.

 

CITEȘTE ARTICOLUL INTEGRAL PE BLUBOY.CRAIOVA-MAXIMA.RO !

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !