Ştiinta s-a reunit

Astazi la ora 16 lotul Universitatii Craiova s-a reunit urmand ca pe data de 6 ianuarie delegatia Stiintei sa plece spre Malta in vederea desfasurarii cantonamentului de iarna. Prima sedinta de pregatire a fost condusa de Daniel Timofte si Catalin Multescu, antrenorul principal al Stiintei lipsind motivat din cauza unei raceli.

Exista si noutati in cadrul lotului, astazi a fost anuntata rezilierea pe cale amiabila a contractului cu jucatorul oltean Olivian Surugiu dar si semnarea unui contract valabil pe 6 luni cu experimentatul portar Pedro Mingote (ex. ASA Tg Mures).

„Din punctul meu de vedere, Mingote este jucătorul nostru, iar cu Bucurică rămâne să mai purtăm o discuţie pentru că a fost plecat din ţară în ultimele zile. Cu totul vor fi, probabil, vreo patru jucători noi. Pe lângă cei amintiţi mai sunt doi jucători străini pe care îi vrem, din România şi din străinătate. Cu Bud am discutat, e adevărat, dar nu ne putem ridica la oferta făcută de irakieni. Cristi şi-ar fi dorit să vină la noi” a declarat presedintele alb-albastrilor Marcel Popescu.

Daca Bogdan Bucurica (Concordia Chianja) este privit drept o solutie buna pentru acoperirea golului lasat de plecarea lui Vatajelu la Sparta Praga este posibil ca clubul alb-albastru sa continue tatonarile si pe pista Radoslav Dimitrov (FC Botosani). Este foarte probabil ca bulgarul sa fie jucatorul strain din Romania vizat de catre presedintele Universitatii Craiova. Postul de atacant, un compartiment critic, o sa fie cel mai probabil acoperit prin aducerea unui atacant cu experienta din strainatate dupa ce Cristi Bud se pare ca a ales oferta mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar a irakienilor de la FC Zakho.

Tot astazi cu ocazia reunirii lotului a fost aniversat si Andrei Ivan, tanarul jucator al Universitatii Craiova implinind azi frumoasa varsta de 20 de ani. Andrei are planuri mari pentru 2017 tintind banderola de capitan al echipei dar si eventul:

„Sunt cel mai vechi jucător al Universității din lotul actual, mă bucură acest fapt. Îmi doresc să preiau și banderola, dar asta va decide domnul Mulțescu și băieții. Până atunci mi-aș dori să iau Cupa și campionatul cu Universitatea Craiova. Ar fi cadoul perfect pentru mine. Firesc, Naționala reprezintă în continuare o prioritate pentru mine. Sper ca în martie, cu Danemarca să fiu convocat. Am primit multe urări astăzi din partea suporterilor, a familiei și a prietenilor“ a declarat Andrei Ivan pentru site-ul CSUC.ro.

Iata lotul complet prezent la reunirea de astazi: Popescu, Vlad, Briceag, Dumitraș, Kelic, Popov, Vlădoiu, Gustavo, Mateiu, Screciu, Drăghici, Bancu, Manea, Petre, Zlatinski, Băluță, Măzărache, A. Popescu, Markovic.

Foto: csuc.ro

La mulți ani, Andrei Ivan!

Posted by CS Universitatea Craiova on 4 Ianuarie 2017

 

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.