Transferurile continua

Campania de achizitii a Universitatii Craiova continua, dupa ce ieri a fost rezolvata problema fundasului dreapta prin achizitionarea bulgarului Radoslav Dimitrov azi presedintele clubului Marcel Popescu a confirmat achizitionarea varfului bosniac Nusmir Fajic (29 de ani). Practic doua posturi deficitare au fost acoperite. Daca bulgarul adus de la FC Botosani este un jucator cunoscut care a evoluat timp de 2 ani in Liga 1 despre Nusmir Fajic nu se poate spune acelasi lucru atacantul bosniac evoluand in cariera sa predominant in spatiul ex-iugoslav bifand insa si o experienta in Belarus si China. Xianjang Tianshan Leopard (liga a 2-a chineza) este ultima echipa la care a evoluat masivul atacan care de astazi este jucatorul Universitatii Craiova.

Intr-o interventie telefonica la una din televiziunile centrale antrenorul echipei domnul Gigi Multescu a anuntat iminenta sosire a fundasului stanga Bogdan Bucurica (Concordia Chiajna) dar si tratative avansate in ceea ce priveste sosirea unui fundas central care sa completeze lotul Stiintei.

Pana in acest moment s-au confirmat sosirile urmatorilor jucatori: Stephan Draghici (mijlocas stanga), Pedro Mingote (portar), Radoslav Dimitrov (fundas dreapta), Nusmir Fajic (atacant), urmand ca in zilele urmatoare lotului alb-albastru sa i se alature si Bogdan Bucurica (fundas stanga) si un fundas central al carui nume inca nu a fost facut public.

Radoslav Dimitrov si Nusmir Fajic sunt asteptati sa soseasca in cantonamentul din Malta in cursul zilei de Sambata si sa intre in programul echipei. Tot Sambata este programat si urmatorul meci amical in compania elvetienilor de la St. Gallen.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.