Trofeele craiova-maxima.ro 2015

Ajunse deja la a patra editie, trofeele craiova-maxima.ro răsplătesc simbolic pe cei mai buni jucători ce s-au remarcat în sezonul recent încheiat.

Deşi, după părerea mai multor suporteri, vedetele sezonului au fost Cârţu şi Săndoi, la picioarele cărora stau cele două trofee, rezultatele sondajului public postat pe site-ul nostru l-au desemnat pe Vătăjelu drept cel mai bun fotbalist al sezonului 2014-2015.

„Sunt bucuros că fanii consideră că am fost cel mai bun, dar eu cred că mi-am făcut datoria. La Craiova importantă este echipa, suntem o familie cu toţii, nu punem în prim-plan reuşitele individuale” a declarat Vătăjelu.

DSCF6110

Cel mai frumos gol al sezonului a fost desemnat golul de 2-0 marcat de Bawab in meciul tur cu Rapid.

DSCF6116

„Mă simt apreciat la Craiova. Le mulţumesc suporterilor pentru trofeu, mă bucur că au apreciat golul meu. Sunt bucuros pentru locul 5 pe care am urcat, la început nu ne gândeam că putem termina aşa de sus, deşi pe final am arătat că am fi meritat chiar să fim pe podium. Una peste alta, trebuie felicitat tot colectivul pentru acest sezon, iar în următorul vrem să fim şi mai sus” a spus Thaer Bawab.

Mulţumim pe această cale tuturor suporterilor care au sprijinit continuarea acestei tradiţii precum şi iniţiativa, unică în România, de realizare a programelor de meci !

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.