Umbre alb-albastre

Este 06.12.2015, ora 22:30. Umbrele din teren, ce trebuiau sa reprezinte cu mândrie toată suflarea alb-albastră, s-au sufocat, cedând în faţa unor mercenari ce au înteles că fără pasiune şi determinare nu poţi obţine nimic.
Umbrele noastre din teren, în frunte cu anonimul şef de pe banca (unde e demisia?), nu au asimilat nimic din marea dorinţă de renaştere a tuturor oltenilor. Lecţii de nepăsare şi de nepricepere au fost predate des în acest sezon, vinovaţii fiind uşor de identificat de la jucători la cei din conducere.

umbre

Este 06.12.2015, ora 11:30. Pe drumul dinspre Piteşti spre Craiova, sute de inimi alb-albastre se întorc acasă. Nu se cantă. Nu se aclamă. Nici macar luminile cârciumilor din Albota nu mai sunt aprinse.
Dupa ce au stralucit pe durata a 90 de minute, inimile transformate în umbre resemnate revin în Bănie, încolonaţi într-un convoi “mortuar” al speranţelor năruite. Aceleaşi speranţe de renaştere care le-au fost pentru a mia oara călcate în picioare.

sezione

Este 07.12.2015, ora 10:00. Din centrul de arest preventiv de la Bucureşti, o umbră priveşte printre zăbrele. Nu îi pasă de fotbal. Poate de libertate. Dar cu siguranţă se gândeşte la urmatorul profit. Vânzarea Ştiinţei ne poate ajuta şi pe noi, dar şi pe el. Cumpăratori vor exista mereu, dovada fiind inclusiv umbra din arest. Doar disponibilitatea de a investi în performanţă să existe.

Umbra unei persoane este proiectata pe un panou cu sigla Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in timpul evenimentului de prezentare a Raportului anual de activitate al institutiei pe anul 2014, in Bucuresti, marti, 24 februarie 2015. CODRIN PRISECARU / MEDIAFAX FOTO

Este 07.12.2015, ora 11:00. Umbrele parvenite ce se dueleaza pentru Primaria Craiova, au uitat deja rezultatul de la Piteşti. Când vine vorba de funcţii şi bani, amândouă vor marşa pentru titlul de susţinator al fotbalului craiovean. Primordial totuşi până la alegerea în funcţia de edil, ambele umbre ar trebui să analizeze şi să gâdească un înlocuitor pentru poziţia de finanţator al Universităţii Craiova, unul care să înţeleagă ideea de investiţii în performanţă şi să îşi însuşească dorinţa de renaşterea a tuturor sufletelor alb-albastre. Altfel, cel mai frumos stadion din ţară riscă să rămână gol.

badea_lov

Este 07.12.2015, ora 12:00. Umbrele ce au rămas în conducerea clubului nici măcar nu ştiu cu ce se mănâncă fotbalul. Mediocrul laureat ca cel mai bun manager din Liga 1, a reuşit să imite cu succes interdicţia la transferuri din vremea jigodiei, iar acum proprii juniori (marele Jurj) se pozează cu impresarii echipelor din Bucureşti. Unde este competenţa unui manager care nu ştie nici măcar ce îi fac jucătorii, care a pierdut gratuit lideri de echipa, care uimeşte zilnic prin lipsa de profesionalism şi prin lipsurile mari din angrenajul echipei? Probabil că dăcă umbra din arest ar avea idee despre profitul care ţi-l poate aduce un club de fotbal corect administrat, ar lua măsuri împotriva mascaradei din conducere şi de pe banca tehnică, demiţându-i pe toţi cei responsabili. Dar umbrei arestate nu îi pasă!

Jurj

Este 07.12.2015 ora 14:00. Umbrele gri ale mediocrităţii continuă să troneze peste Bănie, deşi acestea sfidează şi umilesc trecutul glorios al Ştiinţei şi speranţele de performanţă ale sufletelor alb-albastre.

Related posts

One Thought to “Umbre alb-albastre”

  1. max

    Doamne apara si pazeste…Sa scrii ca Olguta si Pavel Badea sunt umbrele de la primarie….Alo?Despre ce vorbim acum??Jalnic fratilor,continua preamarirea brutaruli analfabet AM si atacurile impotriva lui FGrigore,Rotaru,etc…Citii undeva ca Zoli Crisan si Lung au fost mercenari!!!!!!!!!!!Iarta-i Zoli pe acesti copii derbedei ahtiati dupa brutar ,iarta-i ca habar au de fotbal….Sa zic ca Oblemenco avea ochi albastri si purta blugi albi,ca Iulica Balan dadea cite 2 goluri atunci cind nu marca Nelu…ca Tigana avea nevasta cu el la Jiul…..?Iarta-i ca sunt bine trasi de atele mitichelului….!Si iarta-ne pe toti ca ne vindem pt o bere si 2 mici…!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.