Unica Stiinta este in liga 1. Avem actul doveditor, publicat in exclusivitate !

„Stiinta Craiova” a fost numele purtat de catre Universitatea Craiova intre anii 1953 si 1966. „Stiinta” continua sa fie numele de alint al echipei fanion a Olteniei, strigatul de lupta si de incurajare al galeriei. Exista si alte echipe in Romania cu numele Stiinta : Stiinta Miroslava, Stiinta Turceni etc., dar Stiinta Craiova este doar una.

Singura echipa din Romania care detine brandul “Stiinta Craiova” este echipa Craiovei de liga 1, continuatoarea clubului fondat in 1948, asa cum instanta a decis definitiv in procesul brandului “Universitatea Craiova”.

Imaginea de mai jos prezinta, in exclusivitate in presa din Romania, actul prin care marca “Stiinta Craiova” a fost acordata de catre OSIM, marca detinuta de catre echipa Craiovei de liga 1.

Brandul “Stiinta Craiova” este scris pe spatele tricourilor oficiale de joc ale fotbalistilor Craiovei, deasupra numarului. Nici o alta echipa din lume nu poate folosi brandul “Stiinta Craiova”. Universitatea Craiova este singura grupare sportiva care detine si foloseste legal acest brand.

Marca „Stiinta Craiova”, desi acordata de OSIM in anul 2009, nu a fost detinuta niciodata de catre familia mincinosului mititel – inca o dovada ca fostul sau SRL n-a fost niciodata in acte Stiinta. Cum bine se spune, Stiinta e numai una – echipa care detine brandul „Stiinta Craiova”. Iar actul publicat de craiova-maxima.ro arata ca unica Stiinta e in liga 1.

 

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.