Vătăjelu vândut la Sparta Praga

Căpitanul Universității Craiova a fost transferat la Sparta Praga pentru 1,4 milioane de euro.

Universitatea Craiova anunță suporterii că a ajuns la un acord cu cea mai titrată formație din Cehia, Sparta Praga, în privința transferului fotbalistului Bogdan Vătăjelu. Fundașul stânga a venit în Bănie de la gruparea Metalul Reșița, în iarna lui 2014. În ultimele trei sezoane a fost cel mai folosit jucător al Craiovei.

Din sezonul 2016-2017 a preluat banderola de căpitan al CS Universitatea și a fost integralist în toate partidele din actuala stagiune. CS Universitatea Craiova îi mulțumește lui Bogdan Vătăjelu pentru întreaga activitate desfășurată în alb-albastru, îl așteaptă ca titular la echipa națională a României și îi dorește succes la noua sa echipă.

Totodată, Universitatea anunță că nici un alt jucător nu va mai părăsi clubul în acest mercato, politica fiind aceea de a transfera maximum un jucător pe an

se arată în comunicatul oficial al clubului.

Sunt foarte fericit pentru acest transfer. E un pas important în cariera mea, cred că e cel mai bun lucru pentru mine. E un pas înainte şi vreau să câştig titlul cu Sparta. Cred că Sparta m-a dorit cel mai mult, a fost singurul club care m-a vrut cu adevărat. Cei de aici au venit în România de multe ori să mă vadă. A fost prima şi singura opţiune pentru mine şi sunt foarte fericit că am venit la Sparta“, a declarat Vătăjelu, încântat că va fi coechipier cu unul dintre cei mai importanţi fotbalişti cehi ai ultimului deceniu, Tomas Rosicky.

Prima oară când am auzit de interesul Spartei pentru mine m-am uitat pe lot, pentru că nu ştiam toţi jucătorii, şi am văzut că Tomas e aici. E o mare onoare pentru mine să joc alături de un fotbalist ca el. Cred că e un exemplu pentru toţi tinerii care joacă la Sparta sau alte echipe. A jucat zece ani la Arsenal, am multe de învăţat de la el. L-am întâlnit pe Tomas în vestiar, mi-a spus că mă va susţine aici şi mă va ajuta cu tot ce am nevoie. E o provocare pt mine să mă mut în alt oraş, în altă ţară, să am alţi coechipieri. Abia aştept să îi întâlnesc şi sper că mă vor primi foarte bine.

Related posts

One Thought to “Vătăjelu vândut la Sparta Praga”

  1. valumi

    MP, te-am vinde, dar cui?

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.