Victorie mare la Iași a Științei

Universitatea Craiova s-a impus în uvertura etapei a 14-a din Liga I la fotbal, într-un veritabil derby studențesc, pe terenul celor de la Politehnica Iași, cu 3-0. Jocul a început cu momente de groază, Mihăilă rămânând inert după un pumn în gât încasat de la Rus.

Imaginea croatului Martic, rugându-se înlăcrimat, în genunchi, pentru sănătatea colegului său, a făcut deja înconjurul lumii. Agresorul a fost eliminat direct cu cartonaș roșu, în timp ce Mihăilă, transportat în teren, a fost înlocuit de Fedele.

După o primă repriză ceva mai echilibrată, Știința a turat, la ieșirea de la cabine, motoarele la maximum. Mateiu a marcat repede, în minutul 47, după care mitralierele din atac și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Mai întâi Mitriță, apoi bosniacul Koljic, servit chiar de Alex Mitriță.

Craiova are doi golgeteri pe podium, Mitriță care este lider cu 10 reușite, dar și Koljic, locul al treilea, ajuns la 8 goluri. Bancu, după centrarea reluată cu capul de Mateiu în poartă, conduce în topul asistenților cu 5 pase decisive, secondat de Cicâldău, cu 4 pase decisive.

Koljic a avut și o bară în minutul 45 la 0-0. Concluzia este că Știința a obținut o victorie clară, la scor de neprezentare, nimeni neputând contesta superioritatea oltenilor.

Slavă Domnului, Mihăilă este bine, investigațiile medicale de la spital liniștind comunitatea fanilor olteni.

Universitatea Craiova ocupă locul secund în clasamentul primei divizii, cu 25 de puncte, la egalitate cu Viitorul Constanța, care s-a impus la Călărași cu 1-0. Lider este campioana en-titre, CFR Cluj, învingătoare cu  5-1 la Botoșani.

foto: fanatik.ro

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.