Vinerea celor două derby-uri

Suporterii Științei au mâine, 2 noiembrie 2018, o zi încărcată. Două meciuri, ambele extrem de interesante, vor avea loc în aceeași zi. De la ora 14.00, pe Stadionul Extensiv, satelitul Universitatea II va juca în Liga a III-a contra Craiovei lui Mititelu. Apelativul oponenților va fi unul simplu, ”echipa oaspete”, după cum se comunică și pe cale oficială.

Jocul este important deoarece poate fi un cap de pod în ceea ce privește restabilirea identitară a ceea ce înseamnă Universitatea Craiova. Punctele puse în joc sunt, opinie personală, mai puțin importante, principalul fiind războiul fratricid început după schisma suporterilor. Să ne uităm preț de o secundă și peste clasament. Echipa oaspete are 17 puncte și ocupă locul  6, în timp ce pepiniera Științei se află pe locul 10, cu 15 puncte. În cazul unui succes, Universitatea II Craiova o poate depăși pe echipa oaspete, în ierarhie.

Apoi, de la ora 21.00, la Iași, pe Stadionul ”Emil Alexandrescu”, are loc un veritabil derby studențesc. CSM Poli Iași întâlnește Universitatea Craiova. Jocul este unul între două echipe cu tangentă universitară, ale căror culori tradiționale coincid: alb-albastru.

Știința vine după două victorii pe teren străin, 3-0 la Giurgiu și 4-1 la Turnu Măgurele în Cupa României și vrea să dea greutate celor două succese, printr-un al treilea, care ar fi foarte important și pentru bătălia play-off-ului.

Jocul de liga a III-a poate fi urmărit pe canalul oficial de Facebook și Youtube al clubului, în timp ce meciul din primul eșalon se vede la Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.